Inpage editor  

Vormingsaanbod

Onze vormingsbrochure vind je hier

Meer info over aankomende vormingen vind je (hieronder) op deze pagina. 

29/11/2022: Peuterpuberteit.

Van waaruit komt de ‘instinctieve’ wil om NEEN te zeggen of te doen tijdens de peuterpuberteit? Verrassend genoeg zal je als ouder tijdens deze lezing ontdekken dat deze fase - indien we ze met de juiste houding benaderen - niet hoeft te verzanden in dagelijkse strijd om van alles en nog wat...

01/12/2022: Rouwen om het verlies van een kind.

Ouders in rouw en hun omgeving stellen zich allerlei vragen: Is het normaal dat ik mij na maanden nog zo verdrietig voel? Zal ik ooit opnieuw kunnen genieten van het leven? Reageert ieder mens op dezelfde manier? Is het waar dat de tijd “alle wonden heelt”? Hoe kan men iemand die rouwt troosten?

07/12/2022: Hoogsensitief opvoeden, zo blijf je als hoogsensitieve ouder in balans.

Hoogsensitiviteit is erfelijk, dus mama of papa deelt met zijn kind dit kenmerk. Toch komen veel ouders komen pas te weten dat ze zelf hoogsensitief zijn, wanneer ze ontdekken dat hun kind dit is.

12/12/2022: Kinderen rouwen ook.

Iedereen rouwt anders. Elk verlies is uniek. Niemand kan in je hoofd kijken en niemand voelt wat jij voelt. Dit kunnen we ook niet bij onze kinderen. Rouwen doe je niet enkel bij een overlijden. Ook bij een echtscheiding of ziekte.