Inpage editor  

Inschrijven

Ook al zijn de meeste van onze lezingen en vormingen gratis, toch vragen wij om vooraf in te schrijven. Zo kunnen we inschatten hoeveel volk er ongeveer gaat zijn en kunnen we zorgen dat de capaciteit van de zaal niet overschreden wordt. Ook wanneer er last minute nog iets verandert, hebben we zo de nodige gegevens om iedereen te verwittigen.

Hoe inschrijven voor het vormingsaanbod?

Dit kan via mail naar inschrijven@olo.be. Telefonisch kan dit op het nummer 03/633 99 05 of 03/270 06 73. Vermeld steeds je naam, hoeveel personen, mailadres en telefoonnummer. We gebruiken je gegevens enkel om info door te geven i.v.m. de lezing waar je voor inschreef en eventueel voor een korte evaluatie achteraf.

Inschrijven is in deze tijden nog belangrijker dan anders, omdat door de afstandsregels de plaatsjes beperkt zijn. Zo hebben we zicht op het aantal deelnemers en kunnen we de nodige maatregelen treffen!

Omwille van corona is het belangrijk dat: 

- iedereen die aanwezig wil zijn, zich op voorhand heeft ingeschreven;
- handen ontsmet worden bij het betreden van de zaal.

De lezingen en vormingen gaan door onder voorbehoud van de geldende corona maatregelen.

Hoe inschrijven voor het groepsaanbod?

De meeste oudergroepen worden meerdere keren per jaar georganiseerd. Wanneer je aangeeft dat je graag zou willen deelnemen aan één van onze oudergroepen, zetten we je gegevens op de interesselijst. Wanneer er een nieuwe reeks gepland wordt, nemen we contact op met (een deel van) de geïnteresseerden. Deze krijgen als eerste de kans om in te schrijven. We kunnen geen rekening houden met de datum van aanmelden. Wees er dus snel bij als je graag deelneemt! Als de groep nog niet volzet is, wordt de reeks verder opengesteld.

De oudergroepen zijn soms overdag, soms ’s avonds, zodat iedereen de kans krijgt om deel te nemen. Passen de geplande data niet, dan blijf je op de interesselijst staan en word je de volgende keer opnieuw gecontacteerd. Heb je geen interesse meer om deel te nemen, laat het zeker even weten, dan verwijderen we je gegevens en ontvang je geen mails meer.

Je gegevens op de interesselijst laten zetten kan via het mailadres inschrijven@olo.be. Telefonisch kan dit op het nummer 03/633 99 05 of 03/270 06 73. Vermeld steeds je naam, hoeveel personen, mailadres en telefoonnummer. We gebruiken je gegevens enkel om info door te geven i.v.m. de lezing waar je voor inschreef en eventueel voor een korte evaluatie achteraf.