Inpage editor  

Hoe inschrijven voor het groepsaanbod? 

De meeste oudergroepen worden meerdere keren per jaar georganiseerd. Wanneer je aangeeft dat je graag zou willen deelnemen aan één van onze oudergroepen, zetten we je gegevens op de interesselijst. Wanneer er een nieuwe reeks gepland wordt, nemen we contact op met (een deel van) de geïnteresseerden. Deze krijgen als eerste de kans om in te schrijven. We kunnen geen rekening houden met de datum van aanmelden. Wees er dus snel bij als je graag deelneemt! Als de groep nog niet volzet is, wordt de reeks verder opengesteld.

De oudergroepen zijn soms overdag, soms ’s avonds, zodat iedereen de kans krijgt om deel te nemen. Passen de geplande data niet, dan blijf je op de interesselijst staan en word je de volgende keer opnieuw gecontacteerd. Heb je geen interesse meer om deel te nemen, laat het zeker even weten, dan verwijderen we je gegevens en ontvang je geen mails meer.

Je gegevens op de interesselijst laten zetten kan via het mailadres inschrijven@olo-rotonde.be. Telefonisch kan dit op het nummer 03/633 99 05 of 03/270 06 73. Vermeld steeds je naam, hoeveel personen, mailadres en telefoonnummer. We gebruiken je gegevens enkel om info door te geven i.v.m. het aanbod waar je voor inschreef en eventueel voor een korte evaluatie achteraf.