Inpage editor  

15/10/2020: Temperamentvolle kinderen - Kalmthout

donderdag 15 oktober 2020, 20u-22u

Kan jouw zoon ook volledig over de rooie gaan omdat zijn Spiderman-T-shirt in de was zit? Weigert je dochter om aan tafel te komen omdat ze haar kleurplaat nog niet af heeft? Kan jouw kind volledig overstuur thuiskomen omdat de juf die dag boos tegen hem deed? Kortom, lijkt jouw kind op veel dagelijkse dingen heftiger, intenser of emotioneler te reageren?

Dan is de kans groot dat jij toevallig een temperamentvol exemplaar hebt gekregen. Aan het hebben van meer temperament zitten voor- en nadelen. Als je een temperamentvol kind goed begeleidt en ondersteunt, zullen de voordelen steeds vaker de bovenhand voeren. Dat vraagt vaak wel meer van jou als ouder dan de opvoeding van een niet-temperamentvol kind. 

Tijdens deze lezing neemt Eva Bronsveld je op inspirerende wijze mee in de wereld van een temperamentvol kind. Je krijgt meer inzicht in wat er in je temperamentvolle kind omgaat, leert herkennen wat je kind meer dan gemiddeld nodig heeft en krijgt praktische tips om je kind te ondersteunen en begeleiden. 

begeleiding: Eva Bronsveld, spreker, trainer en schrijver en auteur van het boek Temperamentvolle kinderen.
locatie: Strijboshof, Achterbroeksteenweg 69, 2920 Kalmthout
deze vorming is gratis
inschrijven via inschrijven@olo.be of bellen naar 03/633 99 05, met vermelding van je naam, e-mailadres en telefoonnummer.

Inschrijven is in deze tijden nog belangrijker dan anders, omdat door de afstandsregels de plaatsjes beperkt zijn. Zo hebben we zicht op het aantal deelnemers en kunnen we de nodige maatregelen treffen!

Omwille van corona is het belangrijk dat: 

- iedereen die aanwezig wil zijn, zich op voorhand heeft ingeschreven;
- iedereen een mondmasker draagt;
- er genoeg afstand wordt gehouden tussen bubbels;
- handen ontsmet worden bij het betreden van de zaal.

Deze avond gaat door onder voorbehoud van de geldende corona maatregelen.

Terug