Inpage editor  

02/04/2020: Temperamentvolle kinderen - Kalmthout - GEANNULEERD!

donderdag 2 april 2020 van 20u-22u

Deze lezing wordt geannuleerd (o.w.v. corona...). We bekijken of en wanneer we deze opnieuw kunnen inplannen, zodra er wat meer duidelijkheid is... Bedankt voor jullie begrip! Team Opvoedingswinkels Brasschaat-Zoersel-Hoogstraten.

Kan jouw zoon ook volledig over de rooie gaan omdat zijn Spiderman-T-shirt in de was zit? Weigert je dochter om aan tafel te komen omdat ze haar kleurplaat nog niet af heeft? Kan jouw kind volledig overstuur thuiskomen omdat de juf die dag boos tegen hem deed? Kortom, lijkt jouw kind op veel dagelijkse dingen heftiger, intenser of emotioneler te reageren?

Dan is de kans groot dat jij toevallig een temperamentvol exemplaar hebt gekregen. Aan het hebben van meer temperament zitten voor- en nadelen. Als je een temperamentvol kind goed begeleidt en ondersteunt, zullen de voordelen steeds vaker de bovenhand voeren. Dat vraagt vaak wel meer van jou als ouder dan de opvoeding van een niet-temperamentvol kind. 

Tijdens deze lezing neemt Eva Bronsveld je op inspirerende wijze mee in de wereld van een temperamentvol kind. Je krijgt meer inzicht in wat er in je temperamentvolle kind omgaat, leert herkennen wat je kind meer dan gemiddeld nodig heeft en krijgt praktische tips om je kind te ondersteunen en begeleiden. 

begeleiding: Eva Bronsveld, spreker, trainer en schrijver en auteur van het boek Temperamentvolle kinderen.
locatie: Strijboshof, Achterbroeksteenweg 69, 2920 Kalmthout
deze vorming is gratis
inschrijven via inschrijven@olo.be of bellen naar 03/633 99 05, met vermelding van je naam, e-mailadres en telefoonnummer.

Terug