Inpage editor  

06/05/2021: Moet mijn kind nog luisteren? Op een positieve manier grenzen stellen in de opvoeding - omgezet naar ONLINE webinar

donderdag 6 mei 2021 om 20u

Kinderen opvoeden is heel leuk en boeiend maar niet altijd even gemakkelijk. Wat mag een kind wel, wat niet? Elk kind heeft duidelijke grenzen nodig, maar bij het ene kind werkt dit gemakkelijker dan bij het andere kind. Wat kan je doen als het kind de grenzen niet respecteert? Daarnaast is het niet altijd duidelijk wat we kunnen en mogen verwachten van kinderen.

Wat kan een kind? Welke verwachtingen zijn te hoog gegrepen? Welke regels kunnen kinderen begrijpen en onthouden in functie van hun ontwikkelingsniveau? Hoe kan je positief opvoeden en toch grenzen stellen?

Begeleiding: Maurits Wysmans, opleidingshoofd van de opleiding Sociale Readaptatiewetenschappen: kinderen, jongeren en welzijn  verbonden aan  de UCLL, deel van de associatie KULeuven. Daarnaast heeft hij een ruime praktijkervaring. Recent publiceerde hij het nieuwe boek ‘Praten met ouders’ (uitgave Lannoo Campus).

Doelgroep: 0-12 jaar

Locatie: GC Kadans Achter d'Hoven, Wuustwezel - omgezet naar ONLINE webinar!
Deze vorming is gratis.
Inschrijven: via mail naar inschrijven@olo.be of bellen naar 03/633 99 05,
met vermelding van je naam, e-mailadres en telefoonnummer.
Organisatie: Opvoedingswinkel en Huis van het Kind Wuustwezel

Terug