Inpage editor  

27/11/2019: Blij met mij: Ontdek het talent van je kind. - Kalmthout

woensdag 27 november 2019 om 20u

Kinderen die bewuster hun talent inzetten, zijn veerkrachtiger. Hoe kan jij als ouder je kind daarbij helpen?

Kinderen en ouders groeien samen op. Dit doen ze zoekend, met vallen en opstaan, zo goed als ze kunnen. Vaak gaat opgroeien zonder problemen, maar soms is het ook niet zo gemakkelijk.

Kinderen die goed in hun vel zitten, een positief zelfbeeld hebben, hun talenten kennen en deze inzetten, … dat is allemaal wat we het liefste hebben. Deze kinderen zijn geliefd, evenwichtig en leveren positieve bijdragen aan de groep. Ze lijken zich vanzelf te ontwikkelen en het contact gaat vloeiend. Het zijn kinderen met veel veerkracht.

Toch is dit niet voor iedereen altijd even gemakkelijk en vertonen kinderen soms gedrag dat voor henzelf en/of hun omgeving niet zo fijn is.

Hoe kunnen we net met hen een positieve relatie bouwen? Hoe kan talent herkennen en benoemen net helpen om samen aan die veerkracht en dat zelfbeeld te bouwen? In het niet zo fijne gedrag zit ook soms een talent in overdrive of andere info.

Als we die info beter begrijpen is het makkelijk om elkaar te begrijpen en in verbinding te blijven met elkaar.

In deze lezing gaan we samen aan de slag en krijg je tools aangereikt die je meteen kan inzetten.

begeleiding: Elke Busschots, trainer en mede-oprichter van de Blij met mij academie
locatie: Strijboshof, Achterbroeksteenweg 69, Kalmthout
deze vorming is gratis  
inschrijven via mail naar huisbrasschaat@olo.be met vermelding van je naam, e-mailadres en telefoonnummer of bellen naar 03/633 99 05

Terug