Inpage editor  

04/05/2022: Ben ik dan een slechte mama? - Brecht

Ben ik dan een slechte mama?

Woensdag 4 mei 2022 om 20u

Samen met haar man en twee guitige dochters lijkt Patsy een doorsnee leven te leiden. Haar kinderen zijn grappig, sociaal, hulpvaardig en beleefd. Kinderen uit “de boekskes”, zoals men weleens zegt.
Maar op een dag keert het tij.
Wat ze ook doet, thuis loopt het alsmaar vaker mis.
Wanneer ook de oudercontacten op school er steeds minder vrolijk aan toegaan, wordt haar gezin overspoeld door een golf van emoties, een gamma aan hulpverleners en een waslijst aan diagnoses.

Ben ik dan een slechte mama? is een persoonlijk verhaal dat voor veel mama’s en papa’s erg herkenbaar zal klinken, want er zijn ontzettend veel stoere prinsen en schattige prinsessen die net ietsje anders functioneren dan wat men zo graag ‘het gemiddelde’ noemt.
Patsy schrijft zonder gêne en met respect voor zij die harder moeten werken om hun mooiste leven te leiden.

In jullie gezelschap vertel ik over de moeilijke jaren die we zijn door gesparteld. En vooral hoe we dat gedaan hebben. Een lezing hoeft geen éénrichtingsverkeer te zijn. Interactief en inspirerend? Een gezellig onderonsje? Graag! 

Begeleiding: Patsy Kerkhofs, Attitude en Mindset (advies, begeleiding en opleiding)

Locatie: GC Jan vander Noot, Mudaeusstraat 9, Brecht

Inschrijven kan vanaf 10/01/2022, bij voorkeur via mail naar inschrijven@olo.be ofwel (in de voormiddag!) bellen naar 03/633 99 05 of 03/270 06 73, met vermelding van je naam, e-mailadres en telefoonnummer.

Terug